Název | Množství a jednotka |
---|---|
Cannelloni | 350 g |
Ricotta | 500 g |
Baby špenát | 1 balení |
parmezán | 150 g |
česnek | 2 stroužky |
majoránka | 1 hrst |
muškátový oříšek | 1/4 lžičky |
čerstvá bazalka | 1 hrst |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 2 x 400 g |
zakysaná smetana | 700 g |
Ančovičky | 6-8 ks |
extra panenský olivový olej | 2+2 lžíce |
máslo | 1+1 lžička |
mořská sůl | |
bílý pepř |
Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, nebo použijeme zbytek brambor od oběda.... zobrazit recept
Postup: Tři středně velké cukety dobře očistíme kartáčkem, omyjeme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme nahrubo a šunku nakrájíme nadrobno. Hrnečky vymastíme tukem a... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, omyjeme, nasypeme do uzaviratelné nádoby a trochu... zobrazit recept
Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...